Algemeen

Ted ontmoette Ellen dankzij Nextdoor: Een Onverwachts Liefdesverhaal 

Geschreven door Charlotte

Ellen uit Rotterdam plaatste in het begin van 2023 een bericht op Nextdoor over haar favoriete onderwerpen: hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Ted, een man uit de buurt, reageerde. Al snel spraken ze via een uitwisseling van privéberichten over hun gedeelde interesses. Een virtuele connectie die de nieuwsgierigheid van beide partijen wekte.

Ellen: “Door onze gesprekken raakte ik nieuwsgierig naar Ted, en het leek me leuk om onze gesprekken face-to-face voort te zetten”.

Ze zochten beiden niet actief naar een partner en benadrukten dit ook.  Hierdoor was hun eerste ontmoeting – in de Bagels & Beans – vrij van verwachtingen en bijbedoelingen.

Ellen: “Ondanks dat ik ergens misschien wel een diepgewortelde wens koesterde naar een relatie, had ik helemaal geen bijbedoelingen bij onze ontmoeting.”

Ted: “Ik was totaal niet op zoek naar een relatie, maar had ergens wel de wens om niet meer alleen te zijn.”

Na de eerste ‘date’ werd duidelijk dat ze elkaar vaker wilden zien. Telefoonnummers werden uitgewisseld, en er volgden nog zo’n zes ontmoetingen.

Ellen: “In het begin was er nog geen sprake van  een romantische klik. En toen ineens, na een paar ontmoetingen, BAM!”

Bij het afscheid van hun zesde ontmoeting veranderde een eenvoudige kus op de wang plotseling in een zoen op de mond. De vonk was ontvlamd: ze waren verliefd!

Ted: “Ik ben ooit lid geworden van Nextdoor om spullen uit te wisselen, en had nooit verwacht dat ik mijn lief hier zou ontmoeten. We zijn gelukkig samen.”

Bijna een jaar later zijn Ted en Ellen officieel een stel, en is hun familie op de hoogte van hun liefdevolle relatie.

Wat begon als een onschuldig bericht over hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid groeide uit tot een prachtig liefdesverhaal, dankzij een ‘simpele’ connectie via Nextdoor. Het laat zien dat liefde soms op de meest onverwachte plekken te vinden is.


Om in contact te komen met je buurt, kan je inloggen op www.nextdoor.nl. Wil je op de hoogte blijven van  ontwikkelingen binnen Nextdoor en meer buurtverhalen uit andere dorpen of steden lezen, volg dan deze blogpagina.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited