Algemeen

De winnaars van de #VierJeDier fotocompetitie zijn bekend! 🐾 📷

Buddy - VierJeDier Nextdoor
Geschreven door Charlotte

Het is eindelijk zo ver! Van woensdag 20 maart tot en met dinsdag 26 maart 2024 zagen we de mooiste foto’s van jullie (huis)dieren voorbij komen, en na lang beraad heeft de jury drie winnaars gekozen die het best scoorden op de volgende punten:

  1. Waarom vier jij jouw dier;
  2. Kwaliteit & creativiteit van de foto;
  3. Vrije vertaling van Nextdoor’s kernwaarden.

Makkelijk was het niet! Want wat hebben we veel mooie inzendingen voorbij zien komen! Van hamsters, kraaien, watervaranen, cavia’s, paarden, varkens, vogelspinnen, geiten, varkens, slangen tot aan (uiteraard) katten en honden… we zagen ze allemaal…!! We stellen graag de winnaars aan je voor, van nummer 3 tot nummer 1. 

3. Tommy de kat 

Op de derde plaats vinden we Tommy de kater, die in 2023 als kitten van +/- 7 weken samen met zijn broertje Felix bij Marga terechtkomt via een oproep op Nextdoor. Tommy, ooit een schichtig beestje, is inmiddels uitgegroeid tot een frivool, en vrolijk katertje. Een mooi aanzien voor de buurt:

Tommy de Kater - VierJeDier Nextdoor

2. Ali de kraai – daar kraait geen haan naar… of toch wel?!

De tweede positie gaat uit naar Ali. Het had voor de kraai, die uit zijn nest gevallen en zwaargewond was geraakt, heel anders kunnen aflopen. Degene die hem had gevonden wilde hem namelijk ‘uit zijn lijden verlossen’. Tot Frank en zijn partner daar een stokje voor staken: ze namen Ali mee naar huis en verzorgden hem totdat hij beter was. Tot die tijd speelde Ali veel met Woody (de Tervuerense herder, rechts op foto). Toen Ali groot genoeg was, verhuisde hij naar het Papegaaienpark in Oerle. Wat een ‘lucky bird‘!  

Ali de kraai - VierJeDier Nextdoor

1. Buddy de hond

En ‘last but not least’ onze nummer 1: Buddy de Golden Retriever. Buddy is de hulphond van Patrick’s partner die haar op zware dagen helpt uitkleden en spullen aangeven. In zijn vrije tijd wandelt Buddy graag met een bal in zijn bek, en wanneer hij weer thuis is, knuffelt hij graag met baby Liam van 11 weken jong.

Buddy - VierJeDier Nextdoor

De prijzen

De drie winnaars ontvangen een cadeaubon van Pets Place, waarbij de eerste winnaar een cadeaubon van € 100,00 ontvangt, de tweede winnaar een bon van € 75,00, en de derde winnaar een bon van € 50,00.

Bijzondere inzendingen

Het is ons niet ontgaan: we zagen tal van inzendingen met dieren die niet tot onze ‘standaard collectie’ worden gerekend. En die willen we uiteraard graag een plekje geven. Kijk en geniet!

Bedankt voor het meedoen! 🐶😺🐹🐰


Om in contact te komen met je buurt, kan je inloggen op www.nextdoor.nl. Wil je op de hoogte blijven van  ontwikkelingen binnen Nextdoor en meer buurtverhalen uit andere dorpen of steden lezen, volg dan deze blogpagina.

3 Reacties

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited