Algemeen

Haal alles uit het lange Paasweekend: tips voor buurt-activiteiten!

Paaseieren schilderen - Nextdoor
Geschreven door Charlotte

Het is bijna zo ver! Tijd om te genieten van het lange Paasweekend! Of je nu van plan bent om paaseieren te versieren, een traditionele paaseierenjacht te organiseren of juist te brunchen met familie, vrienden of buren; er zijn tal van manieren om Pasen te vieren. We delen graag enkele tips voor activiteiten die je met de buurt kunt ondernemen:

1. Paaseieren versieren

Ben jij creatief en houd je van knutselen? Of het nou gaat om het versieren van eieren, het maken van zelfgemaakte paasdecoraties, er zijn tal van creatieve projecten mogelijk tijdens Pasen. En het wordt nog leuker als je dit voor de buurt organiseert! Dus: organiseer een knutselmiddag bij jou, of bij een van de buren thuis, en geniet van elkaars gezelschap!

2. Paaseierenjacht

Een paaseierenjacht is een niet te missen traditie tijdens Pasen. Waarom organiseer je geen paaseierenjacht in de buurt voor kinderen (en volwassenen die zich jong voelen!)? Verstop kleurrijke eieren in de buurt en deel de buurt op in teams. Zorg voor een beloning voor het team dat de meeste eieren vindt. Het is een geweldige manier om de lokale gemeenschap bij elkaar te brengen en samen plezier te hebben!

3. Paasbrunch

Niets zegt ‘Pasen’ als een heerlijke brunch met familie, vrienden of buren. Dit jaar kun je het nog leuker maken door een gezamenlijke brunch te organiseren. Vraag iedereen om een gerecht mee te brengen, zoals hartige quiches, croissants, versierde eieren en zoete broodjes. Samen genieten van lekker eten en goed gezelschap maakt deze speciale gelegenheid nog onvergetelijker!

4. Deel je liever tips met de buurt?

Dat kan natuurlijk ook! Ken jij de beste plekken waar je paaseieren kunt versieren, waar een paaseierenjacht wordt georganiseerd, of waar ze een heerlijke paasbrunch op het menu hebben staan? Ook die adviezen stellen je buren zeker op prijs!  

Vrolijk Pasen allemaal!


Om in contact te komen met je buurt, kan je inloggen op www.nextdoor.nl. Wil je op de hoogte blijven van  ontwikkelingen binnen Nextdoor en meer buurtverhalen uit andere dorpen of steden lezen, volg dan deze blogpagina.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited