Algemeen

Nextdoor wint Website van het Jaar Award

Nextdoor wint 'Website van het Jaar 2023' Award
Geschreven door Charlotte

Groot feest bij Nextdoor: wij zijn uitgeroepen tot de populairste community van 2023! En dat is iets waar we heel trots op zijn, want dit hadden we nooit zonder onze buren kunnen doen. We willen dan ook iedereen bedanken die op ons gestemd heeft!

En nu? 

Vanuit Nextdoor blijven we uiteraard werken aan een vriendelijker wereld, waar iedereen een buurt heeft waar hij of zij op kan bouwen. Bouw je met ons mee? En ken je mensen in jouw vrienden- en familiekring die ook een leuke buurt-app kunnen gebruiken? Deel jouw liefde voor de buurt met ze,  want alleen samen kunnen we onze buurten sterker maken!

Suggesties?

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar suggesties en tips van onze buren, waarmee we onze buurten nog leuker en leefbaarder kunnen maken. Dus heb jij een suggestie voor onze community, of mis je iets? Laat het ons weten!

1 reactie

  • Hallo,
    Gefeliciteerd met onderscheiding Ga zo door!

    Ik zal naar mijn mogelijkheden jullie ondersteunen
    Gr Jo

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited