Algemeen

Gouden Buur Award 2023: nominaties zijn open!

Geschreven door Charlotte

Nog even en dan is het weer zover. Op zaterdag 23 september komen veel buurten in Nederland bij elkaar om samen aan projecten te werken of om nieuwe buren te leren kennen tijdens Burendag. 

Zoals ieder jaar maakt Nextdoor deze dag extra speciaal door de uitreiking van de Gouden Buur Award. Een Award bedoeld voor die buur die nooit te beroerd is om zijn handen uit de mouwen te steken, altijd voor anderen klaarstaat, buurtinitiatieven initieert, of de buurt netjes houdt. De Gouden Buur Award biedt de perfecte gelegenheid om jouw favoriete buur eens écht in het zonnetje te zetten. Daarom moedigen wij dan ook iedereen aan om ook dit jaar weer die bijzondere buur te nomineren voor de Gouden Buur Award 2023. Want: Beter een Gouden Buur, dan een Verre Vriend!

Nomineren kan tot 3 september, waarna wij van Nextdoor in iedere provincie de meest inspirerende nominatie selecteren. Is dit de nominatie van jouw Gouden Buur? Dan helpen wij graag mee om jouw uitreiking nog feestelijker te maken! 

Handige tips voor je eigen Award-uitreiking
  1. Vraag jouw favoriete buur naar zijn/haar beschikbaarheid rond 23 september
  2. Prik vervolgens (alleen of samen met andere buren) een datum voor de uitreiking 
  3. En wees discreet: plan op geprikte datum iets leuks met jouw favoriete buur 

(Arthur uit Limburg nodigde zijn gouden buur uit in de speeltuin voor een bestuursvergadering – en verraste hem ter plekke. Christine uit Almere zorgde ervoor dat alle buren op dezelfde avond in de voortuin gingen eten

  1. Bereid een speech voor
  2. Zorg voor een hapje en een drankje
  3. Tot slot: maak foto’s voor de herinneringen
Meer weten?

 Wil je meer informatie over de Gouden Buur Award? Kijk dan eens op nextdoor.nl/goudenbuur.


Om in contact te komen met je buurt, kan je inloggen op www.nextdoor.nl. Wil je op de hoogte blijven van  ontwikkelingen binnen Nextdoor en meer buurtverhalen uit andere dorpen of steden lezen, volg dan deze blogpagina.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited