Algemeen

Nextdoor verbindt je met de buurten waar jij om geeft

Geschreven door Michel Visser

Afgelopen jaar hebben we goed kunnen zien hoe belangrijk de buurt is. Tijdens de COVID-19-pandemie zagen we honderden hulpgroepen ontstaan op Nextdoor, waarin mensen elkaar hielpen met boodschappen doen, pakketjes ophalen of ontvangen en maaltijden bereiden. Nextdoor gelooft in de kracht van dichtbij en is constant bezig om met de feedback van onze buren de app en de website te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat je nu en in de toekomst verbonden blijft met de buurten, de buren en de mensen die voor jou belangrijk zijn. 

Vertrouwen: nieuwe privacy opties

Duizenden buurtbewoners komen elke dag naar Nextdoor om betrouwbare informatie te vinden, hulp te geven en te krijgen en echte contacten op te bouwen met mensen in de buurt – buren, lokale bedrijven en organisaties. 
Alle buren die zich inschrijven moeten hun echte naam gebruiken en stemmen in met de Goede Buur Belofte. Om alles uit je buurt te kunnen halen moet je erop kunnen vertrouwen dat je met echte mensen uit je buurt in gesprek gaat. Daarom bevestigen we bij alle inschrijvingen of het echte personen zijn, voordat we ze toelaten tot de buurt. 

Met onze nieuwe privacy opties zorgen we ervoor dat jij volledig in controle bent over hoe mensen in de buurt jou kunnen zien en vinden. Jij bepaalt zelf hoe je profiel, je profielfoto, je naam en adres worden weergegeven en hoe je vindbaar bent binnen Nextdoor. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Helpcentrum.

Nabijheid: jij bepaalt wie jouw bericht te zien krijgen

Automatisch ben je verbonden met de buren uit je eigen buurt en zorgen we ervoor dat je echte offline verbindingen kunt leggen. Soms is een bericht van belang voor je straat, een andere keer voor de buurt en soms organiseer je een evenement waar je graag het hele dorp of de stad over vertelt. Wanneer je een bericht plaatst op Nextdoor bepaal jij wat het bereik gaat zijn voor je bericht door te kiezen voor een openbaar bericht, de buurten in je omgeving of alleen jouw eigen buurt.

In Rotterdam inspireerde Nadine buren door met de hele stad te delen dat er weer nieuwe beschilderde Happy Stones verstopt lagen in Rotterdam, waar stadsgenoten naar op zoek kunnen gaan. . 

Benieuwd wat je zelf uit je buurt kunt halen? Vraag het aan een buur!  

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited