Algemeen Bedrijf Product

Leg de Goede Buur Belofte af

Geschreven door Michel Visser

Het is onze bedoeling en verantwoordelijkheid om een platform te creëren waar iedereen zich welkom voelt. Zoals we eerder al hebben aangegeven, wordt racisme niet getolereerd op Nextdoor en doen we er alles aan om racisme uit te bannen. Dit kunnen we echter alleen samen bereiken. 

Vanaf vandaag nodigen we onze leden over de hele wereld uit om de Goede Buur Belofte af te leggen. Deze belofte is een nieuwe, compactere versie van onze Buurtrichtlijnen die alle leden te zien krijgen wanneer ze bij Nextdoor inloggen. 

We willen dat Nextdoor een plek is waar buren zich respectvol opstellen. Het afleggen van deze belofte is dan ook verplicht om Nextdoor te kunnen gebruiken. Daarnaast moedigen we alle leden, ongeacht hoelang ze al lid zijn, aan om onze Buurtrichtlijnen door te lezen. Deze hebben we onlangs bijgewerkt om ze duidelijker te maken. Op Nextdoor ben je verbonden met een diverse groep mensen in een gedeelde gemeenschap: je buurt. Alleen samen kunnen we een sterke gemeenschap opbouwen.

Positieve, zinvolle en blijvende verandering kost tijd. We willen niet alleen het benodigde werk verzetten, maar ook onze werkvoortgang delen, dus houd onze blog in de gaten voor updates. 

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze Nextdoor-gemeenschap en samen met ons een gemeenschap wilt creëren waar iedereen zich thuisvoelt. 

3 Reacties

  • GEWELDIG! Soms zie ik opmerkigen voorbij komen die ronduit discriminerend zijn – daar GRUW ik van. Kan ik zoiets ergens melden? Is er een moderator?

    Hartelijke groet,
    Ineke

  • Ik zou toch wel een concreet voorbeeld willen van een reactie die over de schreef is gegaan. Deze oproep om te conformeren zie ik absoluut niet zitten.
    PS, ook ik ben tegen racisme, zoals de meeste weldenkende mensen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited