Algemeen Bedrijf Product

Correcte informatie over COVID-19 op Nextdoor vinden

Geschreven door Leslie Funcken

Ook tijdens de coronapandemie is de veiligheid van onze buren onze hoogste prioriteit. Nu er een begin is gemaakt met het vaccineren willen  we je herinneren aan de tools van Nextdoor waarmee jij correcte, up-to-date informatie over COVID-19 kunt vinden en delen. 

Herinnering bij COVID-19-informatie

Wij verzoeken je vriendelijk dat wanneer je een bericht over COVID-19 of het vaccin maakt, de inhoud en eventuele verstrekte informatie in overeenstemming is met het advies van volksgezondheidinstanties zoals het RIVM en de Rijksoverheid.  

Resultaten bij COVID-19-zoekopdrachten

Als je op Nextdoor naar COVID-19 zoekt, krijg je een pop-upmelding te zien die je doorstuurt naar informatie die rechtstreeks afkomstig is van het RIVM. 

Misinformatie rapporteren

Om misinformatie over COVID-19 of het vaccin te rapporteren, volg je deze stappen, zodat ons team hiernaar kan kijken en de juiste actie kan ondernemen.

Het is hartverwarmend om te zien hoe buren elkaar overal ter wereld helpen. We hebben nu meer dan ooit de kracht van onze buurten en van buren zoals jij nodig.


Om in contact te komen met je buurt, kunt je inloggen op www.nextdoor.nl.

Wil op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Nextdoor en meer buurtverhalen uit andere dorpen of steden lezen, volg dan deze blogpagina of @Nextdoor (NL) op Facebook

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited