Algemeen

?? Vier Koningsdag op de Digitale Kleedjesmarkt

Geschreven door Michel Visser

Koningsdag is anders dit jaar. Een plekje op straat voor jouw kleed met spulletjes en onderhandelen over een mooi prijsje zit er helaas niet in. Toch willen we graag samen met jou de tradities in ere houden. Daarom kun je maandag 27 april, via de Digitale Kleedjesmarkt op Nextdoor, tóch je kleedje uitleggen. Online.

Jong en oud kan tussen 9.00 en 21.00 spulletjes online verkopen aan geverifieerde Nextdoor-leden in de buurt. Net iets anders dan wat je gewend bent van Koningsdag, maar misschien wel net zo leuk en je leert je buren gelijk kennen. Lees hieronder hoe je online langs kunt komen op de markt.

Sluit je aan bij een Digitale Kleedjesmarkt groep

Voor iedere gemeente in Nederland hebben we een Digitale Kleedjesmarkt groep aangemaakt, in totaal zijn dat 355 markten! Ben je lid van Nextdoor, dan kun je bij de groep aansluiten, zodat je op 27 april spulletjes kunt verkopen of kopen.

Verkoop je spulletjes 

Heb jij spullen die je zelf niet meer wilt, maar waar je een ander blij mee kunt maken? Zet het dan zo te koop in de groep: 

  1. Bepaal de vraagprijs
  2. Maak een duidelijke foto van één of meerdere spullen die je wilt verkopen met de vraagprijs erbij en deel je foto op maandag 27 april tussen 9.00 en 21.00 uur in de Digitale Kleedjesmarkt groep. 
  3. Wil een geverifieerd lid van Nextdoor iets van jou kopen? Te gek! Stem de betaling en het uitwisselen van het item altijd samen af via een privébericht.

Let op! Deel geen bankrekeningnummers of Tikkie-linkjes in de groep zelf en houd je altijd aan de richtlijnen van het RIVM. Hang het item bijvoorbeeld aan de deurknop van de koper of zet het voor de deur. 

Ga op zoek naar leuke spulletjes

Wil je spulletjes kopen? Struin dan in de groep langs de pareltjes die aangeboden worden en misschien vind jij wel die skeelers die je altijd al wilde hebben of een puzzel waar je nu eindelijk tijd voor hebt.

Heb je iets leuks gevonden? Stuur dan een privébericht aan de verkoper door op zijn of haar naam in de app te klikken. Samen met de verkoper stem je dan de betaling en het uitwisselen van jouw aankoop af.

Veel plezier en succes allemaal op de Digitale Kleedjesmarkt ??. Laten we er met elkaar een onvergetelijk online Oranjefeest van maken en houd je bij alles wat je doet aan de RIVM-richtlijnen


Ben je nog geen lid van Nextdoor? Download dan de Nextdoor-app of ga naar www.nextdoor.nl om je aan te sluiten bij jouw buurt en in contact te komen met je buren.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited