Algemeen

Fijne Burendag!

Geschreven door Tess van Boerdonk

Het is zover: zaterdag is het nationale Burendag! Door het hele land vieren buren op deze bijzondere dag samen feest. Ze leren elkaar beter kennen en zetten zich in om hun buurt nóg mooier te maken. Van samen barbecuen en spelletjes spelen, tot het beroemde open podium en originele workshops. Wat doe jij dit jaar op Burendag?

Organiseer jij een evenement?
Door het organiseren van evenementen, leren buren elkaar beter kennen. We schuiven bij elkaar aan op een barbecue of vormen een team bij de oud-Hollandse spelletjes. Zo komen we in contact met buren die we anders misschien nooit hadden ontmoet. Organiseer jij dit jaar een evenement? Plaats je evenement dan in jouw Nextdoor-buurt. Zo kan je op een makkelijke manier je buren uitnodigen. Daarnaast creëer je online een plek waar je ideeën kunt uitwisselen, taken kunt verdelen en overzichtelijk kunt bijhouden wie er allemaal komen.

Activiteiten in jouw buurt
Organiseer je zelf geen evenement of activiteit, maar vind je het wel leuk om ergens aan te sluiten? Op de website www.burendag.nl kan je kijken waar jouw buren op Burendag samen komen. Op de kaart kan je zien wat er georganiseerd wordt, waar de activiteit plaatsvindt en hoe laat het begint/eindigt. Handig hè?

Wij wensen jullie een hele fijne Burendag!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited