Product

De beste plekken om Sint Maarten te vieren

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

Sint Maarten is een van de gezelligste buurtfeesten van het jaar. Op 11 november mogen kinderen er weer op uit met een zelfgemaakte lampion om liedjes te zingen in de buurt en de lekkerste snoepjes op te halen.

Op basis van alle buren die op de Sint-Maartenkaart van Nextdoor hebben aangegeven dat ze snoep uitdelen a.s. zaterdag, maken we de beste plekken in Nederland bekend om Sint-Maarten te lopen. In Amersfoort kunnen de kinderen zich het meest verheugen… hier wordt het meeste snoep van Nederland uitgedeeld! Staat jouw stad ook in de Top 10?

Top 10 steden om Sint Maarten te vieren

1. Amersfoort
2. Almere
3. Amsterdam
4. Haarlem
5. Utrecht
6. Groningen
7. Zwolle
8. Zaanstad
9. Arnhem
10. Assen

 

 

Sint-Maartenkaart op Nextdoor
Op de Sint-Maartenkaart kun je nog t/m 11 november makkelijk een snoepje aan je adres toevoegen om kinderen te laten weten dat ze welkom zijn om een liedje te zingen. Zo kunnen zij de beste route langs het snoep uitstippelen voor aanstaande zaterdag. Wij wensen iedereen een heel gezellige Sint-Maarten toe!

Kijk op de kaart van jouw buurt waar er snoepjes worden uitgedeeld op 11 november.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited