Algemeen Bedrijf

Zet de buurtvrijwilligers in het zonnetje met NLdoet

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zover: tijdens NLdoet steken duizenden vrijwilligers door het hele land hun handen uit de mouwen om te klussen in de buurt! Van het opknappen van oude speeltuintjes, onkruid verwijderen in de buurtmoestuin tot koffie drinken met bewoners uit een zorgcentrum. Het laat zien hoe belangrijk behulpzame buren zijn voor onze samenleving. Ook op Nextdoor worden veel NLdoet activiteiten gedeeld en vrijwilligers gevonden om de buurt samen nog een stukje mooier en gezelliger te maken. Kijk hier welk van de in totaal 9.527 klussen er bij jou in de buurt gedaan worden. 

Zet de vrijwilligers in het zonnetje en #bedankdeburen
Hoe mooi zou het zijn als we met buren uit alle 4.170 buurten in Nederland laten zien hoe belangrijk deze vrijwilligers zijn voor de buurt? Als je de NLdoet vlaggen ziet hangen en vrijwilligers aan het werk ziet: breng een lekkere stroopwafel langs! De klussers zijn vaak de hele middag bezig dus dan wordt zo’n verwennerij ongetwijfeld enorm gewaardeerd. Zo laat je zien hoe fijn het is dat deze klusjes in de buurt nog voor de lente officieel is begonnen, weer geklaard zijn! Kortom: een kleine ode aan de buurtvrijwilliger.

Deel dit stroopwafel-bedank-moment met alle buren op Nextdoor én op Twitter en Facebook met #bedankdeburen #NLdoet. Zo denkt iedereen die de volgende keer langs dat versgeschilderde schuurtje loopt even aan de buren die dat hebben mogelijk gemaakt. De leukste foto’s krijgen volgende week een mooi plekje op ons blog.

Het Nextdoorteam deelt morgen stroopwafels uit aan vrijwilligers in Amsterdam en wenst iedereen alvast een heel zonnige, succesvolle en bovenal gezellige NLdoet toe!

8 Reacties

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited