Algemeen

Samen tegen eenzaamheid: open jouw deur in december

In Almere schoof Tony aan bij Kim en haar familie (2020)
Geschreven door Charlotte

December staat voor velen synoniem aan gezelligheid, warmte en samenzijn. De straten vullen zich met sprankelende lichtjes, feestelijke versieringen en de geur van kerstbomen en oliebollen. Toch hangt er een schaduw over sommige harten: en dat is de schaduw van eenzaamheid. Want wist je dat bijna de helft van de volwassen Nederlanders eenzaamheid ervaart?

De  decembermaand is volgens ons hét moment om een verschil te maken

Een simpele uitnodiging aan de kersttafel, een klein cadeautje of een gezamenlijke maaltijd kan een wereld van verschil maken voor iemand die zich eenzaam voelt. Het zijn de kleine gebaren die een groot verschil kunnen maken. In 2020 schoof Tony aan bij Kim en haar familie in Almere (zie foto).

Bij Nextdoor geloven we er sterk in dat we samen de eenzaamheid kunnen bestrijden en een warm hart bieden aan degenen die het nodig hebben. Doe jij ook mee?

We wensen alle buren gezellige kerstdagen toe en een mooi 2024! 


Om in contact te komen met je buurt, kan je inloggen op www.nextdoor.nl. Wil je op de hoogte blijven van  ontwikkelingen binnen Nextdoor en meer buurtverhalen uit andere dorpen of steden lezen, volg dan deze blogpagina.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited