Algemeen

Gouden Buur Award 2022: nominaties open!

Geschreven door Eva

Beter een Gouden Buur, dan een Verre Vriend. Moet jij gelijk aan jouw onmisbare buurman – of -vrouw denken? Een buur die altijd klaarstaat, iets speciaals voor de buurt heeft gedaan, regelmatig pakketjes aanneemt of zorgt dat het straatbeeld mooi blijft? Nomineer hem of haar dan voor de Gouden Buur Award 2022 en laat weten waarom deze buur Goud waard is en hoe je hem of haar in het zonnetje wilt zetten in aanloop naar Burendag op 24 september. Nomineren kan tot 8 september, hierna selecteert Nextdoor in iedere provincie de meest inspirerende nominatie.

De 12 Gouden Buren van Nederland

Is jouw genomineerde buur geselecteerd als Gouden Buur van de provincie? Dan krijg je de unieke Gouden Buur Award toegestuurd en een verrassingspakketje om jouw uitreiking nog feestelijker te maken. Omdat natuurlijk iedere genomineerde buur die blijk van waardering verdient, hebben we voor alle andere Gouden Buren in Nederland een digitale award.  

Tips om jouw buur in het zonnetje te zetten

Zo’n moment om even met elkaar stil te staan bij wat een buur betekent is natuurlijk onvergetelijk. Met deze tips maak je dit moment nog specialer: 

Foto: Madeleine Bolle
  1. Zorg dat het een verrassing blijft voor jouw Gouden Buur.
  2. Verras jouw Gouden Buur samen met andere buurtgenoten op of rond Burendag (24 september).
  3. Bedenk van tevoren wat je bij het overhandigen wilt zeggen tegen jouw Gouden Buur.
  4. Maak foto’s om met buurtgenoten te delen en om na te genieten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Gouden Buur Award en verhalen van andere Gouden Buren lezen die afgelopen jaren in het zonnetje zijn gezet? Kijk dan eens op www.nextdoor.nl/goudenbuur


Om in contact te komen met je buurt, kunt je inloggen op www.nextdoor.nl. Wil op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Nextdoor en meer buurtverhalen uit andere dorpen of steden lezen, volg dan deze blogpagina.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited