Algemeen Product

Nieuw: gratis vondsten voor iedereen, binnen en buiten Nextdoor

Geschreven door Eva de Vaan

Struin jij weleens langs de tweedehands juweeltjes die je buurtgenoten aanbieden? Twee leuke weetjes: bijna 40% van alle items op Nextdoor wordt gratis aangeboden en bijna de helft van alle spullen krijgt binnen een week een nieuwe eigenaar. Vanaf nu zijn deze tweedehands items ook vindbaar voor buren die Nextdoor niet gebruiken, dankzij de gloednieuwe pagina: Gratis Vondsten.

Hoe werkt het?

Alle spullen die jij op de vertrouwde manier gratis aanbiedt via Nextdoor, zijn vanaf nu ook zichtbaar voor mensen die Nextdoor nog niet gebruiken via de Gratis Vondsten-website. Iedereen die de website bezoekt kan een locatie selecteren en de spullen bekijken die daar gratis worden aangeboden. Om alle spullen te bekijken of om jou een bericht te sturen bij interesse, vragen we degene die interesse heeft in jouw spullen, om zich aan te melden voor Nextdoor. Zo kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. 

Heb jij al tweedehands juweeltjes en wil je dat meer mensen dit zien? Of heb je een familielid, vriend of vriendin die binnenkort gaat verhuizen en met een klein budget het huis moet inrichten? Laat je omgeving dan via de deelknoppen hieronder weten waar ze op zoek kunnen gaan naar spullen.

Duurzaam, goedkoop én gezellig

Waarom iets weggooien als je een ander er blij mee kan maken? En waarom zou je iets nieuw kopen als je het ook van een buur kunt overnemen? Zo zorgen we er samen voor dat we minder grondstoffen gebruiken en onze uitstoot verlagen. Daarnaast bespaart het je ook geld én het moment van spullen uitwisselen kan voor leuk nieuw contact in de buurt zorgen.

Daar kan Henriëtte, een Nextdoor-gebruiker uit Utrecht, over meepraten: “Via Nextdoor heb ik al heel wat spullen en artikelen gekregen en weggegeven. Zo heb ik onlangs mijn oude Oral B tandenborstel weggegeven en een nietpistool; spullen die bij mij lagen weg te stoffen. Je maakt hier mensen heel blij mee en het levert jezelf een goed gevoel en heel af en toe een lekkere fles wijn, kop koffie en/of goed gesprek op!”


Heb je nog vragen over deze vernieuwing op Nextdoor? Kijk dan naar dit artikel in ons Nextdoor Helpcentrum. Om in contact te komen met je buurt, kunt je inloggen op www.nextdoor.nl.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited