Algemeen

Huis opgeruimd? Geef spullen een nieuw leven in jouw buurt

Geschreven door Eva

Precies een maand geleden vierden we Koningsdag op een manier die we waarschijnlijk niet snel vergeten. We ruilden het gezelligste oranje straatfeest van het jaar in voor een oranje thuisfeest met onder andere de Digitale Kleedjesmarkt op Nextdoor. Ook voor ons was dit een experiment, maar wat was het leuk! 

Meer dan 12.000 kleedjes

In iedere Nederlandse gemeente kon je via een speciale Digitale Kleedjesmarkt-groep een foto delen van je uitgerolde kleedje met spulletjes waar jong en oud tussen konden snuffelen. In totaal werden er in de 355 groepen meer dan 12.000 kleedjes gefotografeerd. Geweldig! We hopen dat het voor iedereen een geslaagde markt was en dat er ook nog mooi buurtcontact door ontstaan is.

Geef gebruikte spullen een tweede leven

Heb je nog spullen over of kon je er niet digitaal bij zijn vorige maand? Dan kun je ook de andere dagen van het jaar een buur blij maken met jouw spullen. In Nextdoor vind je de categorie Gratis en te koop. Door op het plusteken (via je telefoon) of Een item posten (via je computer) te klikken en de stappen te volgen kun je jouw items te koop of gratis aanbieden. Een makkelijke manier dus om gebruikte spullen een tweede leven te geven in jouw buurt. 

Bedankt dat jullie met ons Koningsdag tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited