Algemeen

Bewoners van Wageningen blijven op de hoogte

Geschreven door Erwin Tjan

Wegwerkzaamheden horen nu eenmaal bij de verbetering van de infrastructuur in Nederland. En dat dit tot overlast leidt, is helaas niet te voorkomen. Wel kun je ervoor zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. En dat willen we vanuit Nextdoor door middel van een pilot in Wageningen ondersteunen.

In opdracht van de gemeente Wageningen zal Gebr. van Kessel Wegenbouw binnenkort starten met de aanleg van de fiets- en voetgangersoversteek Kortenoord Allee- Nijlantsingel.

Hiermee wil de gemeente de veiligheid voor fietsers en voetgangers verbeteren en ook de bereikbaarheid van de wijk Kortenoord. Via de Nextdoor app zal Gebr. van Kessel Wegenbouw de bewoners van Wageningen op de hoogte houden over eventuele verkeershinder en bereikbaarheid.

Meer informatie over het project vind je hier.

Woon je in Wageningen en ben je lid van Nextdoor, hou dan hier de vorderingen in de gaten. Ben je nog geen lid van Nextdoor en wil je als bewoner in Wageningen op de hoogte blijven, meld je dan nu aan via de website of download de app (iOS / Android).

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited