Algemeen

🎥 Deel in een video hoe jij Koningsdag viert

Geschreven door wpengine

Koningsdag Thuis roept iedereen in Nederland op om in een video te laten zien hoe jij Koningsdag beleeft. Oranje boven, Oranje binnen! 

Een prachtig initiatief vinden wij en daarom lijkt het ons te gek om hier ook jullie filmpjes tussen te zien van de Digitale Kleedjesmarkt op Nextdoor. Zo roepen we nog meer buren op om online langs te komen en als eerste een bod uit te brengen op de pareltjes van jouw Digitale Kleedje. 

Lijkt het je leuk om via een video je buren op te roepen om langs te komen op de Digitale Kleedjesmarkt? Ga naar www.koningsdagthuis.nl en volg de stappen voor het insturen van een video. 

Maak je eigen video

Vind je het moeilijk om een video te maken? Geen punt. Om je op weg te helpen hebben we een kort scriptje voor jouw video gemaakt:

  1. Je kan beginnen met een introductie van jezelf. Bijvoorbeeld: “Hoi! Wij zijn Liesbeth, Michael, Beau en Noa uit Tiel.”  Deze introductie mag je uiteraard combineren met een gezellig dansje, vlaggetje in de hand, Oranje boa om je nek of met een Oranje tompouce in de hand. 

  2. Vertel vervolgens wat jullie doen op Koningsdag en roep gelijk je klanten (lees: buurtgenoten) op om online langs te komen: “Wij hebben ons kleedje uitgerold voor de Digitale Kleedjesmarkt van Nextdoor! Komen jullie online een kijkje nemen lieve buren?”

  3. Nu kun je in de video het podium pakken door de spulletjes op jouw kleedje eens even goed onder de aandacht te brengen 😃. Ligt er een item met een leuk verhaal tussen? Of een item met een wel heeeeeel speciaal prijsje? Laat het de kijkers weten! 

  4. Tot slot kan je video eindigen met een mooie Oranjegroet aan alle buren in Nederland!

Gebruik als titel Digitale Kleedjesmarkt Nextdoor voor je video. Dan kunnen we de video’s makkelijk terugvinden op het YouTube kanaal van Koningsdag Thuis en maken wij een compilatie van de leukste video’s. Mag jouw video hier absoluut niet in ontbreken? Mail ons dan op communcatie@nextdoor.com. Dan weten we zeker dat we jouw video niet missen! 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited