Algemeen Product

Tussenstand ?: Haarlem koploper op de Sint Maartenkaart

Geschreven door Michel Visser

Over 2 weken is het zover. Dan brengen kinderen door heel Nederland gezelligheid op straat tijdens het mooiste buurtfeest van het jaar: Sint Maarten. Met lampionnetjes en eindeloos veel vrolijke liedjes gaan de kinderen langs de deuren om snoepjes of fruit te verzamelen. 

Op de Sint Maartenkaart in onze app zien we iedere dag weer nieuwe snoepicoontjes verschijnen, waarmee je kunt aangeven of kinderen langs kunnen komen voor snoepjes of fruit. Wat leuk om te zien!

Maar wat misschien wel nog leuker is ? wij komen langs in de buurt met de meeste snoepicoontjes om jullie Sint Maartenfeest nog specialer te maken!

We zorgen voor een plekje in jullie buurt die je aan jouw geplande route toe kunt voegen om warme chocolademelk te komen drinken en op te warmen bij een gezellig vuurtje. Hier kun je aan alle buurmannen en -vrouwen laten zien hoeveel snoepjes je al opgehaald hebt.

Op dit moment loopt het Houtvaartkwartier in Haarlem op kop. Maar…je hebt nog 2 weken om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk buren het snoepicoontje toevoegen, zodat het plekje met warme chocolademelk en een vuurtje op 11 november misschien wel in jouw buurt gemaakt kan worden.

Tussenstand Sint Maartenkaart 2019:
1.  Haarlem – Houtvaartkwartier
2. Haarlem – Planetenwijk
3. Haarlem – Bomenbuurt
4. Aalsmeer – Oosteinde
5. Almere – Stripheldenbuurt
6. Emmen – Parc Sandur
7. Zaanstad – Parkrijk
8. Haarlem – Indische buurt – Zuid
9. De Bilt – Bilthoven-Noord
10. Lelystad – De Landerijen

Als je uitleg nodig hebt over hoe je het icoontje in de app toe kunt voegen, bekijk dan hier de instructies. Tot 11 november, wij hebben er zin in!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited