Algemeen

“Sint Maarten, Sint Maarten…” Tijd om mandarijntjes en snoep te scoren. De jaarlijkse Sint Maartenkaart van je buurt is terug!

Geschreven door Michel Visser

Op de Sint Maartenkaart kun je aangeven of kinderen op 11 november bij jou kunnen aankloppen voor snoep of fruit. Woon je in de buurt waar op de meeste deuren geklopt mag worden? Dan komt het Nextdoor-team langs om jullie Sint Maartenfeest nóg specialer te maken.

Nog een kleine maand en dan is het zo ver: Sint Maarten! Je weet wat dat betekent. Nextdoor’s Sint Maartenkaart is terug en klaar om jou en je buren te helpen bij het vieren van het gezelligste buurtfeest van het jaar. 

Ben je nog niet bekend met de Sint Maartenkaart? Geen zorgen, we leggen uit hoe het werkt. Onze jaarlijkse Sint Maartenkaart geeft buren de kans om op een makkelijke manier te laten zien dat ze meedoen met het Sint Maartenfeest in de buurt. Met de kaart hebben buren de mogelijkheid om hun huis te markeren met een snoeppictogram om aan te geven dat er op op de avond van Sint Maarten (11 november) op de deur geklopt kan worden voor snoep.

De Sint Maartenkaart neemt het giswerk weg en zorgt ervoor dat je de beste, meest efficiënte (meer snoepjes :)) en veiligste route kunt plannen. Je kunt deze route van tevoren op het web plannen, of neem onderweg de kaart mee via onze mobiele app. 

Deelnemen is makkelijk! Volg deze eenvoudige stappen om je huis toe te voegen aan de Sint Maartenkaart:

Als je al lid bent van Nextdoor, log dan in op jouw account. Als je nog geen lid bent, meld je dan aan en controleer je adres om er zeker van te zijn dat je het plezier niet mist: nextdoor.nl/treat_map.

Eenmaal ingelogd, bezoek je de plattegrond van jouw buurt in de rechterbovenhoek van je scherm op het web. Als je mobiel inlogt, klik dan in het menu op “Meer” in de rechterbenedenhoek van de navigatiebalk en vervolgens op “Kaart behandelen”. Eenmaal op de kaart, krijg je de keuze om jouw huis te markeren met een snoeppictogram als je van plan bent om snoep uit te delen tijdens Sint Maarten. 

Vraag ook je buren en vrienden om hun huis te markeren met het snoeppictogram op de kaart, zodat je precies weet wie er snoepjes uitdelen. Ook maak je dan kans om het Nextdoor-team op bezoek te krijgen om jullie Sint Maartenfeest nóg specialer te maken. We komen langs met lekkers en versiering in de buurt waar op de meeste deuren geklopt mag worden. 

Tijdens Sint Maarten, gebruik je de Sint Maartenkaart om een weg door de buurt te plannen om de beste snoepjes en traktaties van je buren te scoren. 

Wens al je buren een leuke Sint Maarten!

2 Reacties

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited