Algemeen

Nextdoor-tips voor liefhebbers van de vrijmarkt en buurtactiviteiten op Koningsdag 2023

Geschreven door Eva

Donderdag 27 april hangen we de vlag weer uit en kleuren onze buurten oranje tijdens Koningsdag 2023. We vroegen buren op Nextdoor wat ze vinden van Koningsdag en dat leverde een paar leuke weetjes op:

  • 67% vindt ‘een rommelmarkt afstruinen’ de leukste Koningsdag activiteit.
  • De meest populaire tradities op Koningsdag zijn ‘de vlag hijsen’ (37%), ‘een tompouce eten’ (35%), ‘een oranje outfit aantrekken’ (25%), ‘de Oranjes kijken op TV’ (24%).
  • De tompouce is van 45% van de buren op Nextdoor de favoriete snack op Koningsdag, de kroket komt hier met 7% achteraan.

Bekijk of deel een Koningsdag-evenement op Nextdoor

Voor alle buren die Koningsdag in hun buurt vieren is de evenementen-kaart op Nextdoor een handige tool. Als je op Nextdoor naar ‘ontdekken‘ gaat kun je een evenement aanmaken en je buren op de hoogte brengen hiervan, of je kunt bekijken waar in je buurt een evenement plaatsvindt. Allemaal overzichtelijk in een kaartje van je buurt. Zijn er in jouw buurt veel evenementen op Koningsdag?

Geef items die je niet verkoopt aan een buur via Gratis & Te koop op Nextdoor

Buren zijn dol op de rommelmarkt afstruinen, maar toch lukt het niet altijd om alle spulletjes die je op je Koningsdag-kleedje had liggen te verkopen. Vaak blijven er wel een paar items over. Mocht je deze niet meer willen houden, geef jouw overgebleven spulletjes dan eenvoudig weg via Gratis & Te koop op Nextdoor en maak iemand anders er blij mee. Het enige wat je hoeft te doen is een foto maken van het item en met je buren op Nextdoor te delen.

We wensen iedereen die Koningsdag gaat vieren een hele mooie dag toe met hopelijk weer nieuwe buurtontmoetingen en gezelligheid op straat.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited