Algemeen

Nextdoor lanceert #HouVanJeBuurt foto competitie

houvanjebuurt foto competitie
Geschreven door Michel Visser

Wanneer heb je voor het laatst een foto van je buurt gemaakt? We zijn vaak trots op onze buurt, die een bron van inspiratie en gezelligheid is. Ga dus naar buiten en maak leuke foto’s van je vaste plekjes.

Jouw buurt heeft een eigen karakter en persoonlijkheid. Door middel van deze fotowedstrijd willen we je vragen om de pracht van jouw buurt vast te leggen. Toon ons waarom je van je buurt houdt met de tag #HouVanJeBuurt voor een kans op meer dan 500 euro aan fantastische prijzen, met dank aan onze partner voor dit jaar Popsa, de bekroonde app die het afdrukken van herinneringen voor iedereen makkelijk en toegankelijk maakt. 

Nextdoor nodigt je uit om de mooiste plekjes in je buurt vast te leggen en een foto te delen met de tag #HouVanJeBuurt voor een kans om te winnen! 

Drie eenvoudige stappen om deel te nemen aan de wedstrijd:

  1. Maak een foto met je telefoon, digitale camera of filmcamera. Iedereen is uitgenodigd om een foto te nemen die laat zien waarom jij van jouw buurt houdt via de hashtag #HouVanJeBuurt. Pro of amateur – het maakt niet uit. Dit is je kans om de verborgen pareltjes of interessante plekjes van je buurt onder de aandacht te brengen. 
  2. Post de foto op Nextdoor met de tag #HouVanJeBuurt. Vertel ons wat deze foto voor jou betekent. Voeg een korte samenvatting over het verhaal achter je foto aan je bericht toe en waarom je van je buurt houdt. De kwaliteit van de foto en het verhaal worden beoordeeld! Stel de doelgroep in op ‘iedereen’ zodat je bericht zichtbaar is voor al je buren.
  3. Deel de foto op Nextdoor met de tag #HouVanJeBuurt. Deel je bericht met je buren, vrienden en familie om zoveel mogelijk reacties en opmerkingen te ontvangen!

Bekijk hier de wedstrijdpagina voor meer informatie over de selectie van de winnaar, de prijzen en de volledige voorwaarden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited