Koningsdag

Ook dit jaar vieren we Koningsdag met een Digitale Kleedjesmarkt

Geschreven door Leslie Funcken

Nextdoor organiseert op 27 april tijdens Koningsdag de tweede editie van de Digitale Kleedjesmarkt. Dit jaar doen we dat in samenwerking met de 5 Uur Show! Om tradities in stand te houden kan je ook dit jaar weer een digitaal kleedje uitleggen om snuisterijen via de Nextdoor-app aan te bieden. Jong en oud kan op 27 april vanaf 9 uur ’s ochtends zijn kleedje uitleggen. Ook dit jaar kunnen we helaas nog niet massaal met de buurt naar buiten om de verjaardag van onze Koning  te vieren, maar de kleedjesmarkt biedt een leuk alternatief om je buurt zowel on-als offline beter te leren kennen. Lees hieronder hoe je online langs kunt komen op de markt.

Sluit je aan bij een Digitale Kleedjesmarkt groep

Voor iedere gemeente in Nederland hebben we een Digitale Kleedjesmarkt groep aangemaakt, in totaal zijn dat 355 markten! Ben je lid van Nextdoor, dan kun je bij de groep aansluiten, zodat je op 27 april jouw spullen kunt verkopen of kopen.

De 5 Uur Show

Dit jaar zullen wij de Digitale Kleedjesmarkt in samenwerking met de 5 uur Show onder de aandacht brengen. Lijkt het je leuk om live in de uitzending meer te vertellen over wat er dit jaar op jouw kleedje ligt? Geef je dan nu alvast op om kans te maken om op 27 april via een live-verbinding  in de uitzending te komen.

Verkoop je snuisterijen 

Heb jij spullen die je zelf niet meer wilt, maar waar je een ander blij mee kunt maken? Zet het dan zo te koop in de groep: 

  1. Bepaal de vraagprijs
  2. Maak een duidelijke foto van één of meerdere spullen die je wilt verkopen met de vraagprijs erbij en deel je foto op dinsdag  27 april tussen 9.00 en 21.00 uur in de Digitale Kleedjesmarkt groep. 
  3. Wil een geverifieerd lid van Nextdoor iets van jou kopen? Te gek! Stem de betaling en het uitwisselen van het item altijd samen af via een privébericht.
  4. Let op! Deel geen bankrekeningnummers of Tikkie-linkjes in de groep zelf en houd je altijd aan de richtlijnen van het RIVM. Hang het item bijvoorbeeld aan de deurknop van de koper of zet het voor de deur. 

Fijne Koningsdag allemaal!


Ben je nog geen lid van Nextdoor? Download dan de Nextdoor-app of ga naar www.nextdoor.nl om je aan te sluiten bij jouw buurt en in contact te komen met je buren.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited