Algemeen Verhalen van leden

Kim nodigde onbekende buren via Nextdoor uit aan de kersttafel 💛

Geschreven door Eva de Vaan

Nextdoor is ontstaan vanuit de missie om buren met elkaar in contact te brengen om sterke buren te bouwen. Iedere dag opnieuw zien we hartverwarmende verbindingen tussen buren ontstaan op ons platform en daar zijn we ontzettend trots op! Soms zit daar zo’n verhaal tussen waar je kippenvel van krijgt, zoals het verhaal van Kim en Tony uit Almere.

Begin dit jaar gingen we bij hen langs om te luisteren naar het verhaal van hun bijzondere ontmoeting tijdens Kerst vorig jaar. Nu, een aantal maanden later, hebben we dit verhaal op video vastgelegd. We hopen dat het buren door heel Nederland inspireert om net als Tony en Kim de stap te zetten om elkaar – volgens de coronarichtlijnen van het RIVM – op te zoeken.

Tony en Kim; heel erg bedankt voor het delen van jullie verhaal en jullie openheid!

Wil jij ook iets doen tegen eenzaamheid? Kijk eens op onze website waar we ideeën en initiatieven van buren verzamelen of deel jouw idee of initiatief direct met je buurt op Nextdoor via #GeefGehoorGeefhetDoor.


Om in contact te komen met je buurt, kunt je inloggen op www.nextdoor.nl.

Wil op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Nextdoor en meer buurtverhalen uit andere dorpen of steden lezen, volg dan deze blogpagina of @Nextdoor (NL) op Facebook

35 Reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited