Algemeen

Nieuw op Nextdoor: Bedrijfsberichten van lokale ondernemers

Geschreven door Eva

Vanaf vandaag kan het zijn dat je een nieuw type bericht op je Nextdoor-tijdlijn ziet verschijnen, namelijk Bedrijfsberichten. Dit zijn berichten van Nextdoor-leden in jouw buurt die een bedrijfspagina hebben, zoals de lokale ondernemer die een winkel of restaurant om de hoek heeft of een ondernemende buur die oppas- of hondenuitlaatdiensten aanbiedt. Je herkent de Bedrijfsberichten van geverifieerde ondernemers, doordat ze er anders uitzien dan de berichten van je buurman- of vrouw. 

Waarom Bedrijfsberichten

Uit een enquête onder Nextdoor-leden naar de rol van lokale ondernemingen blijkt dat lokale bedrijven positieve invloed hebben op buurten. Daarom wil Nextdoor het contact tussen buren en ondernemingen zoveel mogelijk ondersteunen en zeker in deze tijd hebben we elkaars hulp hard nodig. 

Hoe ziet een Bedrijfsbericht eruit?

Via een Bedrijfsbericht kan een ondernemer twee keer per maand actuele informatie over producten en diensten delen met de buurt. Denk hierbij aan nieuws over openingstijden, activiteiten, speciale aanbiedingen, de werkwijze tijdens Covid-19 of misschien gewoon een bedankje richting de buurt voor alle steun de afgelopen tijd. Deze berichten verschijnen op jouw tijdlijn, maar de ondernemer kan berichten die in jouw buurt door leden zijn gedeeld niet bekijken. Ze kunnen alleen hun eigen Bedrijfsberichten zien en op reacties van leden op hun Bedrijfsbericht reageren. 

Meer weten? De linkjes hieronder brengen je naar ons Helpcentrum, waar meer informatie te vinden is over Bedrijfsberichten en waar je onbeantwoorde vragen kunt stellen. 

Lokale ondernemer en nog geen bedrijfspagina?

Claim jouw bedrijfspagina dan via onderstaande link en laat de buurt weten dat ze op jouw producten of diensten kunnen rekenen.

Geef jouw favoriete bedrijf een aanbeveling

Heb je een goede ervaring bij een lokaal bedrijf? Vergeet dan niet om een reactie achter te laten of de bedrijfspagina, zodat het bedrijf ook andere buren kan helpen!

Dank voor je hulp en ondersteuning in jouw buurt ?

1 reactie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited