Algemeen Product

Gereedschap nodig? Deel het in je buurt!

Geschreven door Eva de Vaan

Ga jij thuis klussen of in de tuin werken? Dan ken je vast wel dat moment waarop je niet verder kunt, omdat je belangrijk gereedschap mist. Dat is niet zo gek, want soms gebruik je gereedschap maar één keer. Daarnaast heeft niet iedereen opslagruimte en kost gereedschap behoorlijk wat geld. 

Gelukkig vinden veel buren het fijn om je te kunnen helpen. Heb je bijvoorbeeld een heggenschaar nodig, een verstekbak of een hogedrukreiniger dit weekend? Vraag dan via Nextdoor of je dit kunt lenen van iemand uit de buurt. Er is altijd wel een buur die heeft wat jij zoekt en van wie je dit mag lenen. Heb jij iets nodig voor jouw klus dit weekend? 

Online groep vol gereedschap: de Deelschuur

Komt het vaker voor dat er in jouw buurt gereedschap wordt gedeeld? Dan kun je ook een groep aanmaken op Nextdoor. Iedereen in jouw buurt die van klussen of tuinieren houdt kan zich bij de groep aansluiten. Zo heb je samen online toegang tot een schuur vol gereedschap in jouw buurt. Goed voor je buurt, het milieu en je portemonnee.

Succes met klussen dit weekend!

1 reactie

  • Wat een leuk initiatief! Wat betreft grotere (en duurdere) gereedschappen zien we dat helemaal voor ons. Omdat goed gereedschap echter steeds betaalbaarder wordt zien we toch dat mensen deze investering graag voor zichzelf doen.

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden