Algemeen

Nextdoor voor ondernemers

Geschreven door Eva

We staan er niet iedere dag bij stil, maar lokale ondernemingen hebben vaak een grote en positieve invloed op ons dagelijks leven. Uit een enquête onder Nextdoor-leden blijkt dat 85,74% vindt dat lokale bedrijven de sociale cohesie en interactie verbeteren. Daarom wil Nextdoor het contact tussen buren en ondernemingen zoveel mogelijk ondersteunen. Zeker in deze tijd hebben we elkaars hulp hard nodig. 

Hoe kun je als ondernemer Nextdoor gebruiken? 

Het begint met het claimen van jouw gratis bedrijfspagina via de volgende stappen: 

  1. Ga naar Nextdoor voor Bedrijven    
  2. Volg de stappen om een eigen bedrijfspagina aan te maken
  3. Zorg dat je 3 aanbevelingen in jouw buurt krijgt, zodat je profiel zichtbaar wordt op Nextdoor

Heb je meer hulp nodig bij het aanmaken van een bedrijfspagina? Dit blogartikel laat je stap voor stap met voorbeeldfilmpjes zien hoe je een profiel aanmaakt. 

Bedrijfsberichten

Is je bedrijfspagina zichtbaar voor je buurt? Dan kunnen buren reviews achterlaten en je nog meer aanbevelingen geven. Daarnaast kun je met je geverifieerde bedrijfsprofiel 2 keer per maand een gratis Bedrijfsbericht delen in je buurt met actuele informatie over je producten en diensten. Denk hierbij aan nieuws over openingstijden, activiteiten, speciale aanbiedingen, jouw werkwijze tijdens Covid-19 of misschien wil je gewoon de buurt bedanken voor alle steun de afgelopen tijd.

Daarnaast hebben we tijdens de coronapandemie met een sneltreinvaart 2 nieuwe functies gelanceerd.

Afhaal- en bezorgdiensten 

Op je bedrijfspagina kun je aangeven of de buurt gebruik kan maken van afhaal- en bezorgdiensten die je aanbiedt. Handig voor de buurt om te weten en handig voor de horecaondernemer onder ons die creatief met de coronapandemie moet omgaan. Bekijk welke andere ondernemers in jouw buurt afhaal- en bezorgdiensten aanbieden

Cadeaubonnen

Je kunt op jouw bedrijfspagina ook aangeven of buren een cadeaubon bij je kunnen kopen. Op die manier komen er altijd inkomsten binnen. Bekijk welke andere ondernemers in jouw buurt cadeaubonnen verkopen

Meer info?

Wil je meer weten over hoe je Nextdoor kunt inzetten om jouw bedrijf meer zichtbaarheid in de buurt te geven? De linkjes hieronder brengen je naar ons Helpcentrum, waar meer informatie te vinden is en waar je onbeantwoorde vragen kunt stellen. 

Succes en we zorgen met elkaar voor #supportyourlocal!

1 reactie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited