Algemeen

Nextdoor voor ondernemers

Geschreven door Eva de Vaan

De maatregelen die getroffen zijn om het coronavirus in te dammen zorgen mogelijk voor lastige tijden voor jou als ondernemer. Daarom wil Nextdoor jou en alle andere ondernemers een positieve steun in de rug geven.

We zien door het hele land geweldige initiatieven en creatieve oplossingen van ondernemers ontstaan om misgelopen inkomsten te beperken. Om ervoor te zorgen dat jouw buurt hiervan op de hoogte is hebben we handige functies toegevoegd aan Nextdoor Bedrijfspagina’s.

Nieuw: afhaal- en bezorgdiensten 

Ben jij horecaondernemer? Dan kun je vanaf nu op jouw bedrijfspagina aangeven of de buurt gebruik kan maken van afhaal- en bezorgdiensten die je aanbiedt. Bekijk welke andere ondernemers in jouw buurt afhaal- en bezorgdiensten aanbieden

Nieuw: cadeaubonnen

Je kunt op jouw bedrijfspagina nu ook aangeven of buren een cadeaubon bij je kunnen kopen. Op die manier komen er inkomsten binnen, ondanks dat de deuren gesloten moeten blijven. Bekijk welke andere ondernemers in jouw buurt cadeaubonnen verkopen

Binnenkort mogelijk: berichten aan klanten in de buurt

De ontwikkeling van de Nextdoor bedrijfspagina’s staat niet stil. We vinden het belangrijk om lokale ondernemers te steunen, want lokale bedrijven hebben een positieve invloed op de buurt. Binnenkort is het daarom ook mogelijk om actuele informatie over jouw bedrijf met de buurt te delen. Dit kan bijvoorbeeld nieuws over nieuwe openingstijden zijn, activiteiten die je organiseert, een speciale aanbieding die je hebt of misschien wil je jouw buurt wel bedanken voor de steun tijdens de coronapandemie? Houd ons platform en jouw bedrijfspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen. 

Jouw bedrijfspagina op Nextdoor

Ben je ondernemer en heb je nog geen bedrijfsprofiel op Nextdoor om gebruik te maken van de nieuwe functies in Nextdoor voor bedrijven? Maak dan gratis en eenvoudig een pagina aan via de volgende stappen: 

  1. Ga naar Nextdoor voor Bedrijven  
  2. Volg de stappen om een eigen bedrijfspagina aan te maken
  3. Zorg dat je 3 aanbevelingen in jouw buurt krijgt, zodat je profiel zichtbaar wordt op Nextdoor

Heb je meer hulp nodig bij het aanmaken van een bedrijfspagina? Dit blogartikel laat je stap voor stap met voorbeeldfilmpjes zien hoe je een profiel aanmaakt. 

Economische steunmaatregelen

Tot slot hebben we een aantal pagina’s op rij gezet, waar je naartoe kunt gaan met al je vragen over de economische steunmaatregelen: 

Succes en we zorgen met elkaar voor #supportyourlocal!

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden