Product

Nieuw op Nextdoor: de Helpkaart

Geschreven door Eva

Nextdoor is ontstaan om buren bij elkaar te brengen – dit is belangrijk in goede tijden en essentieel in tijden waarin we elkaar hard nodig hebben, zoals nu. Nu de meesten onder ons thuis zitten, is je buurt je sociaal vangnet geworden.

Vanaf vandaag kun je gebruik maken van de Nextdoor Helpkaart. Op deze interactieve kaart kun je aangeven of en welke hulp je kunt bieden in jouw buurt. Hierdoor kunnen buren die dit nodig hebben makkelijk identificeren wie ze in de buurt om een helpende hand kunnen vragen. 

Degenen die hulp nodig hebben kunnen de kaart bezoeken om te zien wie in hun directe en nabije omgeving hulp biedt en een privéberichtje sturen.

Terwijl we ons thuis isoleren om onze eigen gezondheid en die van onze buren te beschermen, hebben we elkaar nog steeds heel hard nodig. Nextdoor is er om te zorgen dat je in contact kunt blijven met je buren, om elkaar te helpen en om een positieve impact in jouw buurt te maken.

Samen staan we sterk!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited