Algemeen

Week van de Buurttafel uitgesteld

Geschreven door Eva

Het zal je niet ontgaan zijn, in heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Zo adviseert het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) dat bijeenkomsten waar meer dan 100 personen samenkomen in Nederland afgelast worden. 

Het doel van de Week van de Buurttafel is om buren overal in Nederland met elkaar in contact te brengen. We willen voor buren – jong en oud, en met verschillende achtergronden – de drempel verlagen om kennis met elkaar te maken. Niet iedere buur kan op dit moment zorgeloos een buurttafel in zijn of haar buurt bezoeken. Daarom hebben we besloten de Week van de Buurttafel uit te stellen. We hopen op je begrip hiervoor.

Later dit jaar zullen we een geschikt moment vinden voor de Week van de Buurttafel. Hopelijk zijn er dan weer net zoveel enthousiaste buren die een buurttafel voor hun buurt willen organiseren en kunnen buren door heel Nederland zorgeloos aanschuiven.

Als buren vragen hebben aan jou als organisator met betrekking tot het coronavirus of als je hierover vragen/berichten op Nextdoor voorbij ziet komen, verwijs je buren dan altijd naar de officiële bronnen: het RIVM en de Rijksoverheid.

Pas goed op jezelf en je buren!

1 reactie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited