Product

Hoe Nextdoor zorgt dat buren accurate informatie ontvangen

Geschreven door Eva

Met een toenemende bezorgdheid rondom het coronavirus, willen we er voor jouw veiligheid en die van je buren graag voor zorgen dat de juiste informatie bij je terecht komt. Om ervoor te zorgen dat de informatie die je op Nextdoor vindt accuraat en up-to-date is, hebben we ons product op een aantal plaatsen aangepast:

COVID-19 Informatieherinnering: Wanneer je een bericht maakt met betrekking tot COVID-19, verschijnt er een pop-up venster. Hiermee vragen we je te controleren of de informatie in je bericht in lijn is met de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

COVID-19 Zoekresultaten: Wanneer je zoekt naar coronavirus (of een gerelateerde term) op Nextdoor, ontvangt je een pop-upbericht dat je doorverwijst naar informatie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Rapporteer onjuiste informatie: Als je denkt dat je onjuiste informatie voorbij ziet komen op Nextdoor die betrekking heeft op het coronavirus, volg dan deze stappen om het te melden. Zo kan ons team het beoordelen en de juiste actie ondernemen als dit nodig is.

We worden iedere dag weer positief geraakt door de manier waarop buren elkaar over de hele wereld helpen. Als je gezond bent en kunt helpen, laat dit dan aan je buurt weten. We hebben nu meer dan ooit de kracht van onze buurten nodig, en buren zoals jij. 


Om in contact te komen met buren in jouw buurt kun je inloggen op www.nextdoor.nl.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited