Algemeen Verhalen van leden

Sue en John Nicola Gouden Buren 2019 in provincie Flevoland

Geschreven door Michel Visser

De Gouden Buur Award 2019 gaat dit jaar in Flevoland naar twee buren uit de Stripheldenbuurt in Almere: het echtpaar Sue en John Nicola. En dat werd met de buurt gevierd in de voortuin!

“John en Sue zijn altijd bezig met het helpen van mensen uit de straat. Of het nou koken is of boodschappen doen voor iemand die ziek is, of het uitlenen van spullen voor een feestje. Vraag het Sue of John en het wordt geregeld”, vertelt Marie-Christine Musler Calon die het echtpaar nomineerde voor de Gouden Buur Award 2019. 

Sue en John Nicola ‘van nummer zes’ met hun buren. Foto’s door Levy Dortmans (www.levydayton.com).

Het echtpaar werd tijdens het borrelen op vrijdagmiddag voor hun huis verrast door buurtgenoten, Nextdoor en Omroep Flevoland. “Dit is in één woord: liefdevol. Er is zoveel wederzijds respect in deze straat. We staan voor elkaar klaar, dragen iedereen een warm hart toe en we zorgen voor elkaar”, vertelt Sue nadat ze van de schrik is bijgekomen. “Wij staan klaar voor de buurt, maar als er bij ons iets is staan ze ook altijd klaar voor ons. We hebben het gewoon getroffen met deze buurt”, voegt haar echtgenoot toe. 

Wil jij zien hoe deze mooie gouden buren verrast werden? Kijk dan hier het item van Omroep Flevoland!

Wil jij John en Sue ook in het zonnetje zetten? Deel dit bericht dan via Facebook of laat een mooie reactie achter. Ga naar deze link om te zien wie de Gouden Buren in de andere provincies zijn.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited