Algemeen Nieuws Verhalen van leden

Echtpaar Arthur en Roos Raes Gouden Buren 2019 van Limburg

Geschreven door Michel Visser

 “Arthur en Roos zorgen voor veel verbinding in onze buurt. Ze organiseren onze jaarlijkse buurtbarbeque en zitten al jaren in het bestuur van onze buurtspeeltuin Het Klingeltje”, vertelt Peter Kouwenhoven die zijn buren nomineerde voor de Gouden Buur Award 2019 van buurtapp Nextdoor. 

Arthur en Roos Raes ontvingen donderdagmiddag in Brunssum de Gouden Buur Award 2019 Limburg uit handen van wethouder Carolus de Rijck, een grote groep betrokken buren en buurtapp Nextdoor. Dit gebeurde op een bijzondere plek: buurtspeeltuin Het Klingeltje waar Arthur en Roos zich al 21 jaar belangeloos voor inzetten als bestuursleden.

De Gouden Buren 2019 van Limburg: Arthur en Roos Raes.
Foto’s gemaakt door Levy Dortmans (www.levydayton.com).

“Dit is super. Je doet vrijwilligerswerk en dat doe je met hart en ziel. Als je dan zo in het zonnetje gezet wordt, daar zijn geen woorden voor”, vertelt de geëmotioneerde Roos Raes. “Dat al deze lieve mensen aan deze verrassing hebben meegewerkt en hun mond hebben weten te houden, dat is in één woord gewoon fantastisch.”

Wil jij Arthur en Roos ook in het zonnetje zetten en laten zien hoe fijn het is om gouden buren te hebben? Deel dit bericht dan op Facebook door op de knop hiernaast te klikken of laat een mooie reactie voor Arthur en Roos achter. Ga naar deze link om te zien wie de Gouden Buren in de andere provincies zijn.

2 Reacties

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited