Algemeen Verhalen van leden

Echtpaar Arthur en Roos Raes Gouden Buren 2019 van Limburg

Geschreven door Michel Visser

 “Arthur en Roos zorgen voor veel verbinding in onze buurt. Ze organiseren onze jaarlijkse buurtbarbeque en zitten al jaren in het bestuur van onze buurtspeeltuin Het Klingeltje”, vertelt Peter Kouwenhoven die zijn buren nomineerde voor de Gouden Buur Award 2019 van buurtapp Nextdoor. 

Arthur en Roos Raes ontvingen donderdagmiddag in Brunssum de Gouden Buur Award 2019 Limburg uit handen van wethouder Carolus de Rijck, een grote groep betrokken buren en buurtapp Nextdoor. Dit gebeurde op een bijzondere plek: buurtspeeltuin Het Klingeltje waar Arthur en Roos zich al 21 jaar belangeloos voor inzetten als bestuursleden.

De Gouden Buren 2019 van Limburg: Arthur en Roos Raes.
Foto’s gemaakt door Levy Dortmans (www.levydayton.com).

“Dit is super. Je doet vrijwilligerswerk en dat doe je met hart en ziel. Als je dan zo in het zonnetje gezet wordt, daar zijn geen woorden voor”, vertelt de geëmotioneerde Roos Raes. “Dat al deze lieve mensen aan deze verrassing hebben meegewerkt en hun mond hebben weten te houden, dat is in één woord gewoon fantastisch.”

Wil jij Arthur en Roos ook in het zonnetje zetten en laten zien hoe fijn het is om gouden buren te hebben? Deel dit bericht dan op Facebook door op de knop hiernaast te klikken of laat een mooie reactie voor Arthur en Roos achter. Ga naar deze link om te zien wie de Gouden Buren in de andere provincies zijn.

2 Reacties

  • Ik vindt het een fantastische tomelose inzet wat Toos & Arthur Raes al die jaren hebben gepresteerd, zou het niet tijd worden om deze mensen aan te dragen voor een ‘Lintje’

    Chapeau.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited