Algemeen Product

Hoe start je een bedrijfspagina op Nextdoor?

ondernemer
Geschreven door Michel Visser

Ben jij een leraar, schoonmaker, babysitter, loodgieter, elektricien, kapper of heb je een restaurant? Dan kun je de Nextdoor-app nu ook gebruiken om jouw dienst of onderneming onder de aandacht te brengen in de buurt. Dit doe je door een bedrijfspagina binnen de app te creëren of claimen, wat geheel kosteloos is.  

Nextdoor is een platform waarop geverifieerde bewoners met elkaar in contact staan, geïnformeerd blijven over de buurt en samen dingen ondernemen. Via jouw bedrijfspagina kunnen buurtbewoners jouw dienst of onderneming aanbevelen aan andere buurtbewoners. 

Een pagina maken is eenvoudig, zie hier de stappen:  

1 Ga naar Nextdoor voor bedrijven en selecteer ‘persoon’ als je je als professionele dienstverlener wilt registreren of ‘bedrijf’ als je je onderneming wilt registeren. 

2 Voer je naam, e-mail en wachtwoord in om je account aan te maken.

3 Voeg de informatie toe die je zichtbaar wilt maken voor de buurt en klanten, zoals je naam, telefoonnummer, postcode, plaats en de categorie waarbinnen je bedrijf of dienst valt. Je kunt meer dan één categorie selecteren. Bepaal tot slot binnen welk bereik je gevonden en aanbevolen wilt worden: alleen in je buurt, alleen door Nextdoor-gebruikers of wil je er een openbare pagina van maken die voor iedereen (ook mensen die Nextdoor nog niet gebruiken) zichtbaar is?

4 Voeg een foto van jezelf toe, je logo (als je er één hebt uiteraard) en een welkomstboodschap: wie je bent, wat is je relatie met de buurt en wat moeten je buren weten om jou als professional te vertrouwen? ?

5 Deel de link die op jouw professionele pagina verschijnt om aanbevelingen te krijgen. Zodra je een eerste aanbeveling krijgt wordt je pagina zichtbaar.❣️

Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited