Algemeen Verhalen van leden

Gefeliciteerd Stripheldenbuurt, met 1.000 buren op Nextdoor

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

De Stripheldenbuurt in Almere heeft als zevende buurt in Nederland de mijlpaal van 1.000 leden in de buurt bereikt.

Elke dag leggen buren in de Stripheldenbuurt contact met elkaar over het lenen of gratis weggeven van spullen, verbetering van de verkeersveiligheid en faciliteiten in de buurt, tips voor het vinden van een lieve oppas of een goede klusjesman, het organiseren van buurtevenementen, werven van vrijwilligers, delen van maaltijden en meldingen over buurtpreventie en veiligheid. En dat draagt allemaal bij aan een betere buurt om te wonen: schoner, veiliger, socialer en gezelliger!

In Almere zijn al 41 van de in totaal 57 buurten actief op buurtapp Nextdoor. Wie maakt de kaart compleet en kent leuke bewoners in de Indische buurt, Poldervlak, De Vaart of Markerkant, die ook willen starten met Nextdoor? Nodig ze nu uit via een email of WhatsApp berichtje.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited