Algemeen

Nieuw op Nextdoor: De Sint-Maartenkaart

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

Op veler verzoek lanceren wij dit jaar voor het eerst in Nederland de Sint-Maartenkaart. Hiermee kunnen buren gemakkelijk aangeven of ze op 11 november met Sint-Maarten snoep uitdelen aan de kinderen uit de buurt.

Leuk voor de buren die willen laten zien dat kinderen uit de buurt welkom zijn met hun lampion. Handig omdat ouders en kinderen nu precies kunnen zien in welke straten ze het best langs de deuren kunnen gaan.

Op de Sint-Maartenkaart geef je met twee klikken op de knop aan of jij snoep uitdeelt op 11 november. Er verschijnt op de buurtkaart een snoepje bij jouw adres zodat de kinderen uit jouw buurt weten dat ze aan mogen bellen.

Het werkt gemakkelijk:

 1. Als je al lid bent van Nextdoor, open je de app of log je in op de computer.
 2. Zit je nog niet op Nextdoor? Meld je dan aan en verifieer je adres zodat jij niets van dit leuke buurtfeest mist. Download de app in de App Store of Play Store of kijk op: www.nextdoor.nl/sintmaarten.
 3. Ga naar de buurtkaart. Klik in de app rechts onderin onder de knop ‘meer’ en dan op ‘buren’ voor een mooi overzicht van jouw buurt. Hier kun je kiezen om een snoepje toe te voegen op jouw adres.
 4. Vraag al je buren en vrienden om hetzelfde te doen zodat je precies weet waar het snoep wordt uitgedeeld op 11 november! Deel deze blog op Facebook of Twitter door op de deel-knop hieronder te klikken.

We wensen iedereen een mooie Sint-Maartentocht toe!


Heb jij mooie foto’s van Sint-Maarten in jouw buurt? Stuur ze ons toe en wie weet zie je ze binnenkort terug op ons blog!

5 Reacties

 • Wil graag voor het eerst met mijn dochter meedoen aan sint maarten. Maar klopt het dat niemand van de kaart nog zich aan gemeld heeft als snoepadres? Of snap ik het nu niet… ik zie nergens snoepjes bij staan…

  • Hi Melanie,
   Je kunt met een bericht op Nextdoor aan je buren vragen zich ook aan te melden op de Sint-Maartenkaart zodat je zaterdag een goed overzicht hebt van waar jullie aan kunnen bellen. Succes!

 • Best handig. Het was nog leuker om te kijken of je bij een andere wijk ook kan lopen want nu zie ik alleen mijn eigen wijk en niet de wijk van het vriendje van mijn kind.

 • Jammer dat ons deel dr nie bij staat dus heb er niks aan hier aan mijn huis kwamen ze nooit en vorig jaar ineens wel en ik had niks dus voelde me best lullig
  Maar welke dag precies lopen ze dan echt 11 nov?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited