Algemeen

Gehoord op radio ‘De Late Avond’: buurten op Nextdoor in Zuid-Holland

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

Voor het radio-programma ‘De Late Avond‘ was ik op bezoek in de studio om te praten over Nextdoor. Een handige buurtapp waarin je makkelijk contact legt met je buren over alles wat er speelt in de buurt. Handig als je bijvoorbeeld een boor wil lenen of een lieve oppas zoekt. Gezellig als de buurt een straatfeest wil organiseren, of een evenement onder de aandacht willen brengen. Belangrijk om veiligheidsthema’s te bespreken zoals woninginbraken, verkeerssituaties of hulp aan ouderen in de buurt.

Op de onderstaande kaartjes kun je precies zien in welke buurten in de regio buurtapp Nextdoor al gebruikt wordt door buren. Je kunt je gemakkelijk hier aanmelden, even je adres verifiëren en meepraten met buren uit jouw buurt. Op plekken waar Nextdoor nog niet actief is zoeken we nog buren die hiermee willen starten. Je wordt dan ‘buurtoprichter’ en kunt je buren gemakkelijk uitnodigen met een gratis kaartje per post. Een leuke manier om je buren te leren kennen! Kijk op www.nextdoor.nl voor meer informatie, of download de app in de App Store of de Play Store.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited