Algemeen Verhalen van leden

RTV Oost maakt portret van Gouden Buur uit Overijssel

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

De Gouden Buur uit Overijssel komt dit jaar uit Hengelo en werd verrast tijdens de wekelijkse ‘Woolder Tref’ waar buren bijeenkomen voor koffie en een goed gesprek.

Het was geen gewone ‘Woolder Tref’ vorige week. Eigenlijk had Joop een andere afspraak, maar zijn buren drukte hem op het hart dat het heel belangrijk was om wel te komen. Toch had Joop nog weinig door toen aangekondigd werd dat er een Gouden Buur in het zonnetje gezet zou worden. Hij dacht simpelweg dat zijn buurman Martijn de Award zou winnen. Niets is minder waar.

Martijn, die Joop nomineerde voor deze award, vertelt: “Bij elke dringende waarschuwing of bijzonder bericht vliegt Joop er direct uit in zijn elektrische rolstoel. Ik denk niet dat veel mensen in de buurt weten van Joop allemaal doet om op de veiligheid en cohesie op straat te letten, daarom verdient Joop het om even in de spotlight gezet te worden”.

RTV Oost was erbij en maakte een mooi portret van deze bijzondere buurman.

Wil jij Joop ook in het zonnetje zetten? Deel dit bericht op Facebook door op de knop hiernaast te klikken en laat zien hoe belangrijk het is een fijne buur te hebben.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited