Algemeen Verhalen van leden

Omroep Brabant was in Heusden om te spreken met de Gouden Buur van Brabant

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

De Gouden Buur uit Noord-Brabant komt dit jaar uit Heusden. Ze werd verrast door de burgemeester en meer dan 40 buurtgenoten die haar wilden bedanken voor alles wat Tak betekent voor gemeenschap.

Mary nomineerde haar buurtgenoot Tak. “Ze is uitermate sociaal, een verpersoonlijking van de participatiemaatschappij”, vertelt Mary. “Met initiatieven als ‘Theater tussen de schuifdeuren’, ‘De vesting aan tafel’ en ‘Muze van de gouverneur’ probeert ze van Heusden een fijnere en mooiere plek te maken. Tak is een echte aanwinst voor de buurt. Ze is een verbinder pur sang. Ze betekent iets voor mensen zonder er iets voor terug te verwachten”, aldus de buurvrouw.

Omroep Brabant was live bij de uitreiking aanwezig waar Tak de Gouden Buur Award kreeg uit handen van Burgemeester Jan Hamming op zijn allerlaatste dag in functie. Kijk hier het verslag terug van deze bijzondere middag.

Wil jij Tak ook in het zonnetje zetten? Deel dit bericht op Facebook door op de knop hiernaast te klikken en laat zien hoe belangrijk het is een fijne buur te hebben.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited