Algemeen Verhalen van leden

Gouden Buur Brenda uit Rotterdam staat in het AD

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

De Gouden Buur uit Zuid-Holland kwam dit jaar uit Rotterdam en Wethouder Joost Eerdmans kwam de Award uitreiken in speeltuin Pietje Bell, waar de hele buurt zich had verzameld om Brenda te verrassen. Het AD maakte er een mooi verslag van.

Waarom Vanessa haar buurvrouw nomineerde voor de Gouden Buur Award 2017? “Brenda zet altijd overal haar schouders onder, dat typeert haar”, vertelt ze. “Toen bekend werd dat speeltuin Pietje Bell moest verzelfstandigen stond Brenda meteen klaar. Ze is van alle markten thuis en niets is haar te veel. Ze fungeert als vraagbak en woordvoerder van de speeltuin, betrekt bewoners bij de wijk en is het gezicht geworden van het park. Ze probeert de wereld echt een beetje beter te maken”.

De verrassingsuitreiking was een succes: met een smoes nam haar man Brenda mee naar de speeltuin waar ze geen moment door had dat alle buren zich daar verzameld hadden om haar in het zonnetje te zetten. Lees hier het hele verhaal in AD Rotterdam.

Wil jij Brenda ook in het zonnetje zetten? Deel dit bericht op Facebook door op de knop hiernaast te klikken en laat zien hoe belangrijk het is een fijne buur te hebben.

Foto’s: Jan van der Ploeg

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited