Algemeen Verhalen van leden

Gouden Buur Radboud uit Nijmegen op schouders van zijn buren

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

De Gouden Buur uit Gelderland komt dit jaar uit Nijmegen, uit de buurt Wolfskuil om precies te zijn. En daar is de buurt trots op!

Iemand moet het initiatief nemen als je gezamenlijke activiteiten wilt organiseren. In Nijmegen trekt Radboud Veldman die kar en daarom werd hij genomineerd voor de Gouden Buur Awards 2017.

“Radboud vindt samenhorigheid heel belangrijk”, vertelt Ellen die zijn verhaal naar ons instuurde. “Hij is heel enthousiast en probeert de buurt samen te brengen. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat de straat met bloembakken is versierd. Ook is hij met de gemeente in gesprek om de straat te herinrichten zodat contact op straat makkelijker wordt. Er wonen steeds meer jonge kinderen en hij wil ervoor zorgen dat er minder hard gereden mag worden”, vertelt ze. “Als buurman was hij zelfs zo leuk, dat ik verliefd op hem werd. Nu wonen we alweer zes jaar samen. Soms hoef je niet ver te zoeken om liefde te vinden”.

Ellen is niet de enige die enthousiast is over alles wat Radboud doet voor de buurt. De Gelderlander ging langs bij buren in de Wolfskuil en maakte een mooi portret. Het hele verhaal kun je hier lezen.

Wil jij Radboud ook in het zonnetje zetten? Deel dit bericht op Facebook door op de knop hiernaast de klikken en laat zien hoe belangrijk het is een fijne buur te hebben.

1 reactie

  • Proficiat met deze overwinning. Het enthousiasme straalt van je gezicht af. Het is een reden om een feestje te organiseren!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited