Algemeen Verhalen van leden

Drone is weer terug bij zijn baasje dankzij oplettende buren

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

Wie dacht dat alleen honden en katten af en toe weglopen van huis heeft het mis. Ook drones komen niet altijd braaf naar hun eigenaar terug. En dan is het wel zo handig als oplettende buren hun tuin goed in de gaten houden.

Een oproep op Nextdoor in Breda luidde onlangs: ‘Wie heeft een mini-drone gevonden?’. Roger, eigenaar van de nieuwe mini-drone vertelt aan AD: ‘Ik deed iets fout en voor ik het wist, was hij buiten bereik van mijn zender over de daken heen gevlogen. Kwijt.”

In zijn oproep meldde Roger: ‘Zo lang de batterij het doet, branden er twee blauwe en twee witte lichtjes’. Gelukkig kreeg hij maandagmiddag een telefoontje van een oplettende buur. Van Niels, die verderop in de straat woont. „Mijn drone lag bij hun in de tuin. Ik weet nog niet of hij het heeft overleefd, maar wil Niels toch hartelijk danken!”


Het hele verhaal lees je op AD.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited