Algemeen Verhalen van leden

Een praatje bij de heg, eh, kliko

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

Toen Gert-jan over buurtapp Nextdoor las in tijdschrift Flow, werd hij direct enthousiast. Het leek hem precies datgene wat hij zocht om zijn buren beter te leren kennen. 

Nadat ik via de buurtapp contact had gemaakt met wat buren was het makkelijker om eens spontaan aan te bellen. Wat bleek? Mijn buren waar ik al vier jaar om de hoek woon zijn hele leuke muzikanten! We dronken thee, kletsten ruim twee uur en ze zongen zelfs een liedje voor me. Ook werd ik meteen uitgenodigd voor een leuk huiskamerfestival in de buurt.

Gertjan, die zijn buurt regelmatig versiert met stoepkrijtkunst, raakte zo geïnspireerd dat hij zijn kliko omtoverde in een Nextdoor kunstwerk. Dat staat niet alleen gezellig in de buurt, maar laat ook zien dat buren bij elkaar terecht kunnen, op Nextdoor of gewoon voor een praatje op straat. 


Heb jij ook een mooie verhaal over Nextdoor in jouw buurt? Laat het ons weten!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited