Algemeen

Gouden Buur Awards

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

Elke buurt heeft er wel eentje: een buurman of buurvrouw die echt het verschil maakt. Iemand die gezelligheid op straat brengt, die je altijd om hulp mag vragen, of standaard een oogje in het zeil houdt. Komende maand willen we deze doeners in het zonnetje zetten met onze Gouden Buur Awards!

Hoewel het op Nextdoor natuurlijk elke dag om buren draait, vindt op zaterdag 24 september de landelijke Burendag plaats. Zowel per provincie als landelijk zijn we daarom op zoek naar de leukste, meest behulpzame, toegewijde en gezelligste buurtgenoten. Wellicht geeft diegene kookworkshops, runt een buurtpreventieteam, communiceert actief over lokale aangelegenheden, of staat gewoon altijd klaar voor zijn of haar buren – elke buurt heeft eigen helden met eigen verhalen en beweegredenen.

Het zijn die verhalen die we graag horen en we willen belonen! Vanaf vandaag kunnen Nextdoor leden hun Gouden Buurtgenoot nomineren voor een mooie prijs.

Wie maakt het verschil in jouw buurt en verdient het daarom om één van Nextdoor’s Gouden Buur Awards te winnen? We gaan het snel zien, want binnenkort maken we de winnaars bekend uit de honderden inzendingen!

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited