Algemeen Product

Ik ga op vakantie en ik regel…

Geschreven door Kitty van Muiswinkel

Hoera! De zomervakantie is begonnen. Voordat we er met z’n allen op uittrekken met de auto of het vliegtuig zorgen we voor de perfecte voorbereiding. En je buurt kan daar vaker mee helpen dan je soms denkt.

5 handige tips waardoor jij rustig kunt gaan genieten van de vakantie:

 1. Makkelijk delen en lenen
  Wil je dit jaar weg met een backpack of grote rolkoffer maar past dit niet meer in het vakantiebudget? Of zoek je last-minute nog campingstoelen, een dakkoffer voor op de auto of een reisstekker? Vraag of je dit kunt lenen van je buren, vaak is er meer te vinden in de buurt dan je denkt. En in ruil voor een leuke vakantiesoevenir heb je het zo opgehaald.
 2. Regel oppas voor de kat, hond of konijnen
  Op Nextdoor zijn veel huisdierenliefhebbers te vinden die maar al te graag voor een bakje eten en een knuffel zorgen tijdens jouw vakantie. Zo heb jij je er geen omkijken naar en maak je een buur blij met een tijdelijk huisdier.
 3. Laat je planten verzorgen
  Het wordt vaak vergeten: regelmatig water voor de planten en een opgeruimde brievenbus tijdens de vakantie. Vraag of iemand in de buurt dat zo nu en dan kan doen terwijl je weg bent.
 4. Koelkast legen
  Het is zonde als je eten bederft of weggegooid moet worden voor je weggaat. Misschien kun je iemand in de buurt nog blij maken met een lekkere maaltijd? Scheelt hem of haar weer een avondje koken.
 5. Een oogje in het zeil
  Ook inbrekers weten helaas dat de vakantie weer is begonnen. Hoe meer buren lid zijn van de buurtapp, hoe meer mensen er opletten bij vreemde geluiden tijdens je vakantie. Zo kan jij met een gerust hart op pad.

Fijne vakantie gewenst van het hele Nextdoor Team!

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited