Bedrijf

Welkom alle buren in Nederland

Geschreven door Tamar Van de Paal

Nu ruim de helft van alle Amerikaanse buurten dagelijks gebruik maakt van Nextdoor om iets te lenen in de buurt, snel een oppas te zoeken of een gevonden sleutelbos terug te brengen naar de eigenaar, werd het tijd om deze buurtapp in het buitenland te introduceren.

We zijn trots dat we het eerste land zijn na de Verenigde Staten waar buren Nextdoor kunnen gebruiken. Afgelopen dinsdag is Nextdoor feestelijk gelanceerd voor alle buren in Nederland.

Het Nederlandse team heeft de afgelopen maanden met veel plezier gewerkt om Nextdoor hier te introduceren. Ruim 90 pilot buurten door het hele land deden mee om ons buurtplatform goed te testen en verder te verbeteren.

Dit gaf ons mooie inzichten. Zo plaatsen Nederlanders vergeleken Amerikanen meer berichten in de categorie ‘Gratis, delen en lenen’. De sharing economy heeft hier duidelijk voet aan de grond. Ook is het leuk om te zien dat Nederlanders in verhouding meer evenementen plaatsen op Nextdoor. Van buurtborrels, tot straatschoonmaakacties, tot informatiebijeenkomsten in een buurthuis.

Dit laat zien dat Nederland een goede keuze is om Nextdoor als eerste internationaal te lanceren. Niet alleen zijn wij wereldkampioen sociaal-netwerken, ook hebben Nederlandse buren vaker contact met elkaar dan andere Europese landen. Niets voor niets kennen wij de uitdrukking: ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’!

Wie snel en makkelijk contact wil leggen met die goede buur, is van harte welkom op Nextdoor! Download de app in de App Store of Google Play Store, of ga naar www.nextdoor.nl.

Namens het hele Nextdoor Nederland Team,

Tamar van de Paal
Nederlandse country manager

1 reactie

  • Van harte gefeliciteerd Nextdoor met dit eenjarig jubileum!
    Peter Kouwenhoven
    Toplid Nextdoor Klingelsberg Brunssum.
    ?????

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited