Bedrijf

Binnenkort bij jou in de buurt

Geschreven door ndmulti

Nextdoor is een besloten buurtapp speciaal gemaakt voor gesprekken tussen buren om zo een betere buurt te bouwen.

Dat is handig om elkaar en de buurt beter te leren kennen. Dat vinden we belangrijk omdat we geloven in de kracht van hechte buurten. Daar waar buren met elkaar praten, elkaar helpen en samen de buurt in de gaten houden, ontstaat een betere, veiligere en bovenal gezelligere woonomgeving. Zodat de kinderen veiliger op straat kunnen spelen, problemen of misverstanden sneller opgelost kunnen worden en buren meteen op de hoogte zijn van leuke evenementen of belangrijke veranderingen in de buurt.

Meer dan 85.000 buurten in Amerika maken al gebruik van Nextdoor en begin 2016 wordt Nextdoor als eerste buiten Amerika ook beschikbaar voor alle buurten in Nederland. Enkele buurten testen Nextdoor op dit moment al binnen een besloten testomgeving. Houd dit blog in de gaten om te horen wanneer Nextdoor bij jou in de buurt is.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Theme is edited